Alespoň 1 pytlíček rýže, kterou musíme nejdříve uvařit
Zeleninu nejlépe čínskou stačí mražená
hrášek
plnotučnou hořčici
1 vejce
Postup:
Když máme rýži uvařenou, roztrhneme pytlíček a rýži si vysypeme do nějaké misky. Na předehřátou pánev si dáme trochu oleje. Dáme na pánev rýži. Tu asi 2-3minuty budeme na mírném ohni restovat. Poté přidáme zeleninu a necháme restovat dokud zelenina nerozmrzne, občas promícháme. Mezitím si slijeme hrášek, který následně přidáme na pánev. Když to máme takto smíchané a orestované, přidáme jedno vejce a necháme ještě 1minutu na plotně. Poté sundáme pánev z plotny a přidáme plnotučnou hořčici a můžeme podávat. Jídlo si můžete ještě dochutit podle sebe třeba sladkou paprikou nebo chili. Přeji vám dobrou chuť.
Nedávno jsem si udělala radost a koupila jsem si titanovou pánev na www.bonio.cz a neprohloupila jsem. Vše se dělá fakt skvěle. A pánev je krásná, můžu do ní i lžící a nepoškodí se.