Smažená rýže

Napsal Mircara.bloger.cz (») 12. 1. 2010 v kategorii Vaření, přečteno: 2758×

Dnes vám napíšu recept na smaženou rýži.

Co budeme potřebovat?

Alespoň 1 pytlíček rýže, kterou musíme nejdříve uvařit

Zeleninu nejlépe čínskou stačí mražená

hrášek

plnotučnou hořčici

1 vejce

Postup:

Když máme rýži uvařenou, roztrhneme pytlíček a rýži si vysypeme do nějaké misky. Na předehřátou pánev si dáme trochu oleje. Dáme na pánev rýži. Tu asi 2-3minuty budeme na mírném ohni restovat. Poté přidáme zeleninu a necháme restovat dokud zelenina nerozmrzne, občas promícháme. Mezitím si slijeme hrášek, který následně přidáme na pánev. Když to máme takto smíchané a orestované, přidáme jedno vejce a necháme ještě 1minutu na plotně. Poté sundáme pánev z plotny a přidáme plnotučnou hořčici a můžeme podávat. Jídlo si můžete ještě dochutit podle sebe třeba sladkou paprikou nebo chili. Přeji vám dobrou chuť.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Jana z IP 188.175.222.*** | 17.10.2016 18:15
Tu jsem ještě nedělala, bojím se připálení, ale už mě napadá příloha. Stačí k tomu sendvičovač smile sendvicovac3v1.cz/
Aliuška z IP 178.255.168.*** | 23.10.2020 23:45
Nedávno jsem si udělala radost a koupila jsem si titanovou pánev na www.bonio.cz a neprohloupila jsem. Vše se dělá fakt skvěle. A pánev je krásná, můžu do ní i lžící a nepoškodí se.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel jedna a jedenáct